تبلیغات
احساس بارونی - آموزش آشپزی سوپ پیاز و سیب زمینی خوشمزه

آموزش آشپزی سوپ پیاز و سیب زمینی خوشمزه

جمعه 26 آذر 1395 12:04 ب.ظ

 

آموزش آشپزی سوپ پیاز و سیب زمینی خوشمزه

  • آموزش آشپزی سوپ پیاز و سیب زمینی خوشمزه

    آموزش آشپزی سوپ پیاز و سیب زمینی خوشمزه

     شما می توانید سوپ بسیار خوشمزه پیاز و سیب زمینی را بپزید و طعم دهنده عالی پرتغالی را هم به آن اضافه نمایید تا بهترین سوپ را داشته باشید. سوپ پیاز و سیب زمینی یک پیش غذای ساده می باشد که ماده اصلی آن سیب زمینی است, عطر, طعم و رنگی متفاوت و فوق العاده دارد و چاشنی آن پوست پرتقال و چند شاخه گشنیز است.

    مواد لازم:

    روغن نباتی : 2 قاشق غذاخوری
    سیب زمینی , نگینی خرد شده : 900 گرم
    هویج , نگینی خرد شده : 1 عدد
    پیاز , خلال شده : 2 عدد
    سیر , له شده : 2 حبه
    عصاره سبزیجات : 1 پیمانه
    آب پرتقال شیرین نشده : نصف پیمانه
    ماست ساده کم چرب : 225 میلی لیتر
    گشنیز تازه , خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
    نمک : به میزان لازم
    فلفل : به میزان لازم
    گشنیز جهت تزیین : مقداری
    خلال پوست پرتقال : مقداری

    طرز تهیه :

    1. روغن نباتی را در یک قابلمه بزرگ گرم نموده , سیب زمینی , هویج و پیاز خرد شده و سیر را به آن اضافه نمایید . سبزیجات را به مدت 5 دقیقه به آرامی تقت دهید و در طول این مدت مرتب آن ها را هم بزنید .

    2. آب پرتقال و عصاره سبزیجات را به مواد بیافزایید و بگذارید به جوش بیایند . حرارت را کم نمایید تا آرام بجوشند . درب قابلمه را ببندید تا مواد به مدت 20 دقیقه پخته , هویج و سیب زمینی های نگینی , نرم و ترد شوند .

    3. محتویات داخل قابلمه را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و یک دقیقه دستگاه را روشن نمایید تا مواد به شکل پوره در بیایند .

    4. قابلمه را بشویید و مواد را دوباره داخل آن برگردانید .

    5. در آخر , ماست و گشنیز خرد شده را اضافه نمایید . غذا را بچشید و نمک و فلفل آن را اندازه نمایید .

    6. غذا را در کاسه های گرم سرو نمایید و با شاخه گشنیز و خلال پرتقال تزیین نمایید .

    توصیه سرآشپز:

    این غذا را می توان به دو صورت سرو و گرم سرو نمود . اگر مایلید آن را سرد سرو نمایید , درست قبل از کشیدن غذا , ماست را اضافه نمایید و در کاسه های سرد بریزید .


برچسب ها: آموزش ، آشپزی ، سوپ ، پیاز ، و ، سیب ، زمینی ،